IMG_4C8CFB5ACF39-1VILKA VI ÄR

Kennedies grundades i tankarna hos Peter Holmkvist och Christian Pennerborn 2006. Resan från det vita pappret till fyra butiker har varit lång, utmanande och lärorik - men framför allt, spännande och rolig!  


Genom barndomsvännernas energi, intresse för mode och affärer skapades Kennedies. Två av dessa butiker befinner sig i Örebro, en i Västerås och det senaste tillskottet i Uppsala.  


VAD VI GÖR

Kennedies koncept bygger på denim, streetwear och sneakers. Utbudet är välkända och etablerade varumärken - samtidigt som det finns ett driv att lyfta fram nystartade och mindre välkända varumärken.

 

Kennedies lever för möten och skapar mer än gärna nya relationer med människorna som de stöter på. Kunderna och medarbetarna skapar en atmosfär som varje butik ser som sitt levebröd och gör därför denna resa möjlig. 


Att ge fullmatad service och engagemang i varje bemötande är något som Kennedies alltid strävar efter, och vår främsta ambition är att våra kunder alltid ska bli nöjda. 

VÄRDEORD

Kennedies värdeord för att skapa en härlig miljö med sina kunder, medarbetare och leverantörer är 


·   Vilja – Att göra sitt bästa i varje situation 

·   Positivitet – Se varje möjlighet  

·   Inkludering – Alla är välkomna 

·   Framtidstro – Aktivt förbättra dagen och morgondagen  

IMG_5532


FRAMTIDEN


Kennedies kommer fortsätta resan som startade på riktigt 2009. Fortsätta utvecklas och leva på energin som skapas tillsammans med människorna vi möter. 

 

Att hitta svaren och arbetssätten för att driva verksamheten på ett hållbart och klimatsmart sätt är ett ansvar Kennedies ständigt arbetar med.  TACK

Under åren har Kennedies fått glädje att arbeta med många energi-generösa personer som tagit oss framåt. Allt från medarbetare, kunder, vänner och supportande föräldrar. 


Vi känner en stor tacksamhet för det och kunde inte ha gjort denna resa utan alla de inblandade. Som ett bevis på allt engagemang genom åren kan vi stolt berätta att Kennedies blev framröstade av branschorganisationen Habit till Året modebutik 2020. 

Skarmavbild_2022-05-06_kl
Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla